JTY nimesi 30 aluevaaliehdokasta

Etusivu,Kannanottoja ja aloitteita

Joensuun Työväenyhdistys asetti syyskokouksessaan sunnuntaina 14.11. 30 ehdokasta tammikuussa käytäviin aluevaaleihin. Savo-Karjalan Sosialidemokraattien piirikokous vahvistaa ehdokkaat koko vaalipiirin alueelta lauantaina 27.11. Joensuussa. Ehdokkaiden määrä Pohjois-Karjalassa on 73, joista 35 Joensuun alueelta. 

Joensuun Työväenyhdistyksen puheenjohtajan Merja Mäkisalo-Ropposen mukaan yhdistyksen tavoitteena aluevaaleissa on vaalivoitto ja maakunnan suurimman puolueen asema. 

“Julkisen sektorin tuottamat sosiaali- ja terveyspalvelut, julkiset hyvinvointipalvelut sekä köyhien ja työttömien asioiden hoitaminen koskettavat ihmisen koko elämänkaarta. Nämä teemat ovat SDP:n äänestäjäkunnalle erittäin tärkeitä,” Mäkisalo-Ropponen jatkaa.

Lisäksi kokous päätti esittää Virve Mikkosta Savo-Karjalan Sosialidemokraattien varapuheenjohtajaksi ja Tuomas Kinnusta piirihallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Kokouksessa nimettiin myös yhdistyksen edustajat Savo-Karjalan Sos.dem. piirin piirikokoukseen ja ehdokkaita SDP:n Joensuun kunnallisjärjestön hallitukseen.