Kutsu SDP:n Joensuun kunnallisjärjestön ylimääräiseen kokoukseen sekä puoluekokousiltaan tiistaina 18.8. klo 18 alkaen!

Kokouksen asialistalla on Joensuun kaupungin ajankohtaisten tilakysymysten (mm. mahdollisen musiikkitalon kohtalosta päättäminen, sekä hallinnon tilojen keskittäminen) käsittely. Kokouspaikalla on käsidesiä, sekä istumapaikat väljästi erillään toisistaan. Jääthän kuitenkin kotiin, jos tunnet pieniäkin flunssan oireita!

Kokouksen jälkeen jatkamme Tampereen puoluekokoukseen valmistautumisella. Tervetuloa siis keskustelemaan ja evästämään puoluekokouksen aloitteista ja henkilövalinnoista vaaliyhtymämme puoluekokousedustajia. Sujuvan käsittelyn vuoksi on ehdottoman tärkeää, että tutustut huolellisesti puoluekokouksen asiakirjoihin etukäteen, jotta keskustelu ja asioiden eteneminen paikan päällä on sujuvaa. Kaikki materiaalit löytyvät osoitteesta: https://tulevaisuuskanava.fi/aloitteet-2020/ Tarvittaessa myös paperisia materiaaleja on noudettavissa Työväentalon toimistolta. Muistathan, että voit olla jo ennen yhteistä tapaamista yhteydessä Joensuun vaaliyhtymän puoluekokousedustajiin, ja laittaa heille tiedoksi omia ajatuksiasi ja toiveitasi.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kaupungin ajankohtaisista kuntapolitiikan asioista sekä valmistautumaan ja vaikuttamaan puoluekokousasioihin Joensuun Työväentalolle (Yläsatamakatu 7b, 2. kerros)!